mandag 16. mars 2015

Good Omens for spring

Det har vært lite aktivitet her på bloggen i det siste, noe som skyldes manglende lesing. Jeg startet jo på Good Omens av Neil Gaiman for lenge siden og har forsøkt å lese innimellom slik jeg pleier når det er mye pensum som skal konsumeres samtidig, men har gitt opp. Boken fenger ikke og det er vanskelig å sette fingeren på nøyaktig hva det er, men jeg kjeder meg rett og slett. Hver gang jeg har åpnet (og jeg har faktisk kommet omtrent halvveis) legger jeg den raskt fra meg igjen. Så i helgen plukket jeg opp en annen bok som da ble ferdiglest på noen timer. Nå skal det sies at den var svært lettlest, men uansett: jeg avslutter lesingen av Good Omens, setter den på bero til et senere tidspunkt og kaster meg over noe annet.
Bilder tatt ved Troldhaugen i dag.


12 kommentarer:

 1. Det er lov å legge fra seg en bok, og absolutt lov etter å ha gjort et så iherdig forsøk. Nydelige bilder fra Troldhaugen, måtte våren være for alvor rett rundt hjørnet :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelig kommentar, Tine! Ja, jeg forsøkte virkelig og ble bekymret for at det var leselysten det var noe i veien med - godt at så ikke var tilfelle :-))

   Slett
 2. Jeg gjorde en ting under studiene - ren lystlesing på hobbyfronten. Det er som Tine sier så absolutt lov å legge fra seg en bok. Livet er for kort til å lese bøker man ikke har driven til å lese der og da. Fantastisk solnedgang! Våren er like om hjørnet, og i år har jeg fått min dose vinter til å kunne nyte at det begynner å spire og gro. Ha ei flott uke! -)

  SvarSlett
  Svar
  1. Høres ut som en god idé, Marianne! Heretter blir det lystlesing, tenker jeg. Helt enig med deg i at livet er for kort til å lese bøker man har vanskelig for å komme gjennom. Takk for fin kommentar til bildene, blir herlig når våren er ordentlig i gang :-))

   Slett
 3. Det er absolutt lov å avslutte en bok en ikke liker!
  Og med studier i tillegg har du vel kanskje nok å lese på :-) Det var nydelige biler, og jeg er også så glad det er vår!

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt at du synes, det Astrid Terese! Ja, det blir mye så det å lese bøker som ikke fenger bør egentlig ikke ta opp tiden. Takk for fine ord til bildene, herlig når våren kommer skikkelig i gang :-))

   Slett
 4. Utrolig vakkert. Ja, hvorfor ikke legge boken i fra seg og nyte en vakker solnedgang i stedet :) Rart dette med bøker som fenger/ikke fenger. Har en sånn bok på vent selv. Lurer på om jeg noen gang kommer i gang igjen. Men pytt, det finnes jo så mange andre bøker å bruke tiden på!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Irene! Ja, kan like gjerne legge den bort, kanskje det funker på et senere tidspunkt. Som du sier så finnes det så mange andre bøker og tiden er dyrebar :-))

   Slett
 5. Fine bilder. Jeg sliter med Good omens jeg også, men får meg bare ikke til å avbryte. Jeg har ikke samvittighet til å avbryte bøker, så jeg får bare slite meg videre gjennom den. En dag blir jeg nok ferdig med den fordømte boka, haha:) Det tar bare litt tid.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk så mye, Ina! Jeg var litt inne på det selv, om jeg skulle avbryte eller ikke for det kunne jo hende den tok seg opp. Men nå får det bli slik, jeg skal nok lese den en gang. Blir spennende å se hva dere synes om den :-))

   Slett