torsdag 6. mars 2014

Forandringer

Nå har jeg rotet rundt på bloggens utforming, men fant ikke frem til noe nytt. Nytt trenger det egentlig ikke å være, jeg liker meg her som det er, det er bare det at jeg bestilte nye briller denne uken og samtidig skal jeg forsøke linser. Det er jo praktisk når jeg skal sykle for eksempel og ikke ser hullene i asfalten der jeg farer avgårde og risikerer å bli slengt i grøften bare fordi brillene ligger i sekken. Men altså; med linsene så pc-skjermen så mye større ut. I alle fall kunne jeg lene meg tilbake i stolen med bedre oversikt. Det praktiske er ikke til å komme utenom, men foreløbig er jeg litt ambivalent. I heftet som fulgte med står det at blant annet uklarhet kan forekommet i begynnelsen og selv om jeg ser bedre med linsene i dag enn for to dager siden da jeg fikk dem, er det ikke helt optimalt. Heldigvis kommer brillene om ikke lenge, men kanskje jeg er komfortabel med linsene til den tid. Og bloggen forblir uendret. I alle fall slik jeg ser det.

Med linser
17 kommentarer:

 1. Jeg har brukt linser i over trevde år, men har i perioder nå måttet bruke briller, skifte mellom to par for sikkerhets skyld. Foretrekker linser ja, så lenge det fungerer.

  Men folk er forskjellige. Bloggen din er fin som den er, men trenger du forandre noe, så fyr løs, tenker jeg. Synes du har en layout som ikke forstyrrer innholdet ditt.

  Lykke til med linselesningen -

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for fin tilbakemelding! Jeg tror jeg kommer til å fortsette med linser, og ha briller ved siden av, det er jo så praktisk. Og bloggen, den kommer nok til å bli som den er. I alle fall en stund til :)

   Slett
 2. Flott shelfie i begge betydninger :)
  Av en eller annen grunn får jeg ikke scrollet nedover bloggen din via mobil. Enten er innstillingene mine helt på styr, eller så er malen din litt snål. Dessverre mistenker jeg førstnevnte. Ellers, minst mulig farger om jeg har noe jeg skulle ha sagt :D - Også må du ikke finne på å bytte ut verdens fineste, behageligste header!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det!
   Jeg var innom bloggen på min egen mobil og der gikk det greit å scrolle nedover, men hvis det kun er denne siden du har problemer med så kan det være noe med mine innstillinger. Utrolig fint sagt om headeren, jeg har tenkt på å bytte den ut, men har ikke klart å komme opp med noe bedre ennå så den forblir som den er foreløbig :)

   Slett
 3. Jeg liker bloggen din som den er.

  Selv har jeg briller som jeg fikk tak i fjor. Fikk beskjed å bruke dem så ofte som mulig, men jeg hater å bruke briller (blir aldri vant til det) så bruker dem kun som lesebriller. Dessuten liker jeg ikke å gjøre det jeg får beskjed om. Litt sta sådan:)

  Kunne jo ha brukt linser istedet for briller, men vil ikke. Syns det ser så ekkelt ut å få dem på. Så jeg får bare bruke brille(lesebriller) istedet:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var fint at du liker den som den er. Det gjør jeg også, men innimellom får jeg behov for forandring uten at jeg finner noe å endre :)

   Jeg har også alltid tenkt at det må være fryktelig ekkelt å rote innpå øynene, og det har ikke vært enkelt å få linsene verken inn eller ut før jeg fant en teknikk. Nå går det greit og slett ikke ekkelt, men jeg ser frem til å få de nye brillene uansett. Hehe, du er sta, ja! Men så lenge du ikke får hodepine eller vondt i øynene uten brillene så går det greit :)

   Slett
 4. Det er et dejligt billede af dig, men du er også smuk med briller! Jeg synes, din blog er fin og enkel præcis som den er.
  Ha' en rigtig god lørdag, Birthe :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Madame! Jeg kommer nok til å fortsette med briller, og bruke linser innimellom. Og bloggen forblir den samme, i alle fall en stund til. Ønsker deg en fin søndag og en ny kommende uke :)

   Slett
 5. Flott bilde av deg! Lykke til videre med linsene. Jeg fikk lesebriller for et år siden. Trodde jeg skulle bruke dem på jobb, men det fungerte ikke ettersom jeg switcher mellom papir og pc-skjerm hele tiden. Så da sitter jeg fortsatt der og myser. Tihi!
  Bloggen din er klassisk og fin! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Mandy Lou! Det er jo praktisk med linser, i alle fall når jeg skal ut å sykle så det skal jeg forsøke før jeg bestemmer meg. Ellers anbefalte optikeren en lese/pc-brille ved siden av de vanlige brillene, men jeg ser for meg at det blir som du sier...hehe!

   Slett
 6. Hvorfor skulle du endre noe på bloggen? Den er da bra som den er?
  Du er da flott med briller også?
  Men det er praktisk med linser. Dessverre er det ikke noe jeg kan bruke.
  Ha en nydelig søndag.
  Mormor.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg har funnet ut at bloggen får være som den er. Og briller liker jeg så jeg er glad jeg bestilte nye, selv om det er som du sier praktisk med linser. Jeg tenker er kombinasjon kan være tingen for meg. Ha en fin søndag du også :)

   Slett
 7. Jeg har brukt linser i 30 år, er sååå fornøyd :) Håper du er blitt vant til de nå :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra! Jeg kunne godt tenke meg å bruke linser, og forsøkte noen nye som var gode å gå med ute, men på det nærme ble det verre (jeg kunne ikke lese f. eks). Skal på kontroll i morgen og håper å få prøve noen andre :)

   Slett
 8. Du er så vakker!

  Jeg synes utseende på bloggen din er nært perfeksjon, spesielt liker jeg det er så hvitt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh! Hjertelig tusen takk for den kommentaren, Heidi!
   Ja, for begge egentlig - jeg liker også den enkle stilen :)

   Slett
 9. Appreciating the time and effort you put into
  your blog and detailed information you provide. It's great to come across a blog every once in a while that isn't the same outdated rehashed material.

  Great read! I've bookmarked your site and I'm adding your RSS feeds to my Google account.


  my blog Make it rain hack

  SvarSlett