lørdag 26. juli 2014

Ferieslutt og noen bilder

Denne helgen nyter jeg de siste dagene av tre ukers ferie, og det er første gang på mange år vi ikke har reist til utlandet. Stort sett har vi oppholdt oss hjemme, men husbonden og jeg tok en tur til Rosendal og på veien gikk vi turen opp til Bondhusbreen. Det er utrolig å se gamle bilder av breen da den var mye større og da vi kom frem kunne vi ikke engang ta på den slik jeg hadde håper fordi det var altfor bratt. Men det var uansett en fin tur som jeg anbefaler å ta. God sommer videre til alle som titter innom :)

På vei oppover
Zoomet inn
Meg :)
Stolt!Sett fra parkeringsplassen


14 kommentarer:

 1. Noen er spreke, ser jeg. Flotte bilder..:)

  Bjørn

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Bjørn! Håper du og Beate tar turen, i alle fall til Rosendal :)

   Slett
 2. Veldig fine bilder! Noen ganger er det fint å feriere hjemme i Norge også, og når vi i tillegg har så fin sommer som i år, så er det ingen steder som er bedre :)

  Ha en fin søndag Birthe.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Gro! Ja, hvem trenger syden når været er så bra som denne sommeren - og det gir en fin mulighet til å utforske eget land :)

   Slett
 3. Flotte bilder, Birthe! Og du ser super-sprek ut! :) Jeg er også ferdig med ferien min, og 4 uker har gått altfor fort! Lykke til med uken som kommer!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Anne! Ja, ferien går som regel altfor fort og så er det lenge til neste lang-fri. Ønsker deg også en fin uke :)

   Slett
 4. For noen fantastiske bilder du har tatt. Spesielt de tre siste hadde et vanvittig lys. Jeg skal tilbake til Rosendal om noen uker, skal virkelig se om vi kan ta turen opp hit om lørdagen, før gutta boys skal løpe opp på Nuten om søndagen - takk for supert turtips!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Tine! Sjøen der oppe hadde en utrolig blåfarge, sikkert fra isbreen - har aldri sett lignende. Anbefaler virkelig den turen, ikke altfor slitsom heller :)

   Slett
 5. Amazing photos! A wonderful landscape!

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you som much for your nice comment :)

   Slett
 6. Svar
  1. ♥lig takk! Det var en fantastisk tur som jeg gjerne tar flere ganger :)

   Slett