torsdag 15. mai 2014

Ambisjoner

Puh! Da var det bare én eksamen igjen og det er heldigvis over en uke til, så nå skal skrivebordet ryddes slik at det er klart til nytt fag, nye bøker og nye notater. Men det gjør jeg i morgen etter jobb. I dag skal jeg kun gjøre slikt som jeg ikke har hatt anledning til den siste tiden, blant annet ta en surferunde på nettet. Det er helt sikkert skjedd en hel masse jeg har gått glipp av!

Mapuche ble lest ferdig for ti dager siden, og anmeldelse kommer i løpet av helgen, og Den ensomme polygamisten er blitt satt på vent til siste eksamen er unnagjort. Da blir det stormlesing, for jeg har også ambisjoner om å lese månedens 1001 bok som allerede er lånt på biblioteket.

På forhånd - god helg!

Skrivebordet mitt - bildet tok jeg i går da det var litt sol inn gjennom vinduet.
I dag har det stort sett regnet.

Med mine nye briller :)

12 kommentarer:

 1. Heisann!
  Du rakk å få med deg festen vår ang 200-årsjubiléet, og det var hyggelig.
  De fleste elever setter virkelig stor pris på at vi markerer det som markeres kan.
  se bildet på https://www.facebook.com/StudiespesialiseringFormgiving
  Ønsker deg en fin 17.mai, og lykke til på den siste eksamenen. Etter det er du fortjent en god sommerferie og lesing som du bare kan kose deg med...
  Ha det godt ;:OD)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for link til siden, det ser ut som dere har mange spennende aktiviteter og at elevene er aktive! Og takk for lykkeønsker for eksamen, det trengs - skal bli godt med sommerferie når den er overstått.
   Ønsker deg en fin 17. mai feiring :)

   Slett
 2. Våren er en travel tid for dere studenter, jeg misunner dere ikke. Lykke til med siste eksamen. Gleder meg til å lese hva du synes om Mapuche. Ha en festlig 17-mai i morgen, håper tåken letter og solen titter frem :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var nesten så jeg hadde glemt det fra i fjor, hvor travel våren faktisk er! Ambisjonene om å lese diverse skjønnlitteratur måtte jo bare falle bort, men snart er det sommerferie og da blir det lesing. Jeg likte Mapuche godt, skal skrive mer om det i innlegget om boken :)
   Ha en fin 17. mai feiring, Tine!

   Slett
 3. Dejlige billeder og tillykke med dine flotte nye briller, Birthe - og held og lykke med din næste eksamen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for fine ord om bildene og brillene! Nå skal det blir godt å ha eksamenene overstått og gjøre andre ting enn å lese faglitteratur :)

   Slett
 4. Dyktige du. Misunner deg. Har hverken ambisjoner eller mål og har ikke oppnådd noen verdens ting på mange år. Det er et savn. Og du har et fint arbeidskontor da:) God helg og slapp av litt:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for fine ord! Det er herlig med eget rom hvor jeg kan ha mine egne ting, det er noe jeg har savnet i mange år og da eldste datteren flyttet ut kunne jeg realisere det. Kunne du tenke deg å ta et studie eller kurs nå som du er sykemeldt? Kanskje det ville bidra til at du fikk brukt tankene og energien på noe som du finner interessant :)

   Slett
  2. Ingen mer studier på meg for jeg fikk ikke til noe. Gikk på tre forskjellige linjer på ntnu og fikk ikke til noe og jeg er temmelig skolelei. Så dessverre så har den skuta gått fra meg for jeg fikk ikke til noe de tre årene jeg gikk på Dragvoll. Blir bare år som ikke fører til noe,

   Slett
  3. Forståelig det! Og med svimmelheten er det uansett ikke lett å gjennomføre kurser eller utdannelser, så får håper det bedrer seg snarest!

   Slett
 5. Supert skrivebord, ser så trivelig ut der det står foran vinduet slik at du kan ta små pauser og sitte å se ut av vinduet!

  Kult bilde av deg i svart/hvitt foran bokhylla ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen hjertelig takk, Heidi, for fin kommentar bildet av skrivebordet og av meg! Jeg liker godt å ha utsikt ut og spesielt det å se himmelen med solnedganger om kveldene :)

   Slett