søndag 3. februar 2013

Smakebit på søndag

En litt annerledes smakebit fra meg i dag. Etter start av praksisperioden har jeg ikke fått lest så mye i bøkene jeg holder på med, og ihvertfall ikke begynt på en ny. Siden jeg allerede har smakebiter fra dem, velger jeg i dag en liten bok jeg fikk av en venn til jul. Denne fant jeg ut var perfekt til oppskrifter fra blant annet rema sine hefter som ellers bare slenger rundt helt til de blir kastet. Er den ikke fin?
Smakebit

36 kommentarer:

 1. Det var en fin bok och jag gillar speciellt den lilla versen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg falt for denne vesle boken hvor jeg kan samle oppskrifter :)

   Slett
 2. Jo, den er kjempefin og søt, skulle gjerne hatt. Ha en fin søndag.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, denne var fin og praktisk - foreløbig har jeg en del wok oppskrifter i den, men mer kommer etterhvert :)

   Slett
 3. Åhh dette var en fin bok. En slik en skulle jeg også gjerne hatt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Du kan selvsagt bruke hvilken som helst notatbok, men ja; denne var ekstra fin til oppskrifter :)

   Slett
 4. Denne var veldig fin og en slik kunne jeg tenkt meg også.Ha en super søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er veldig fornøyd med denne lille notatboken for oppskrifter som trengs i en hektisk hverdag, lett å finne det som kan være middag for kommende uke :)

   Slett
 5. Det er ikke alltid tida strekker til. Og som deg, så er det en tendens til at oppskriftene flyter omkring. Har en gammel grønn ringperm til dem som jeg setter inn de nye av og til. Ikke så flott som din. Men kanskje på tide å bytte den ut med noe mer smakfullt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, det skal være sikkert og visst! Oppskrifthefter er ikke noe for meg, de har som du sier en tendens til å flyte omkring, så denne boken var super. Ellers pleier jeg å bruke en ringperm, jeg har faktisk to. Surfer litt på nettet og får stadig nye impulser til retter som jeg overfører til et word-dokument og skriver ut. Perfekt :)

   Slett
 6. En nydelig liten bok! Jeg faller for notisbøker og har alltid ett par av dem rundt om kring. Det er ikke alltid jeg skriver så mye i dem, men de er hvert fall der om jeg skulle trenge dem :-)
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Å! Jeg har også mange fine notisbøker! Noen er i bruk, men andre blir liggende. De er så fine og jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive i dem nettopp pga det...men som du sier så er de i alle fall tilgjengelig :)

   Slett
 7. For en nydelig bok! :D
  Og praksis er kjempestressende, så jeg skjønner godt at du ikke har hatt tid til å lese noe særlig! Tar det igjen etter praksis ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Å ja, denne boken liker jeg- helt genial, og så fin!
   Praksis var mye mer stressende enn jeg hadde trodd på forhånd, og jeg har slitt med å være student. Det å være på avdelingen har ikke vært noe problem, men å skulle finne ut av studentrollen...vel, det var noe helt annet! Ja, det blir nok mer lesing etterpå :)

   Slett
 8. Herlig bok! For noen år siden laget jeg en oppskriftbok til mine tre barn, der jeg skrev inn alle oppskrifter på det de liket godt når de var små, pluss tradijsonell mat fra bestemødrene. Så skrev jeg små dikt innimellom og limte inn bilder. Skrev også litt historie bak tradisjoner i familiene fra min og min manns barndom. Og så laget jeg små illustrasjone her og der. Dette ble en vellykket gave, som jeg anbefaler andre å gjøre.

  SvarSlett
  Svar
  1. For en super idé! Jeg har startet på et kokebok prosjekt som jeg planlegger å gi til mine foreldre neste jul, jeg legger inn oppskrifter på retter de skryter av når de har vært hos oss. Men også annet som jeg vet de liker. På noen av bildene er ungene med, men nå fikk jeg sannelig lyst til å lage en lignende til dem også. Og med sitater og historier, utrolig moro - tusen takk for tips!

   Slett
 9. Skjønn liten bok.:) Jeg elsker slike notatbøker og har knapt råd til å bruke dem --hehe.
  Oppskrifter skulle jeg hatt mer orden på..de gamle oppskriftbøkene mine er litt spredt her og der--

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, jeg har noen notatbøker som ikke er kommet i bruk. Noen ganger er de så fine at jeg ikke klarer å skrive i dem! Oppskrifter er greit å ha samlet, min erfaring er at de ellers slenger omkring uten at jeg bruker dem.

   Slett
 10. Så fin smakebit! En veldig god ide for oppskrifter og. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg synes dette var en veldig fin bok til oppskriftene :)

   Slett
 11. Den där typen av små böcker att skriv i faller jag alltid pladask för...

  SvarSlett
 12. Det var en flott bok! Jeg ser at ingen har kommentert det, men du har virkelig en pen håndskrift :) God søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Å, takk for det! Nå i praksisperioden føler jeg at håndskiften nesten er ødelagt etter all skrivingen, det er drøssevis av observasjoner som skulle skrives ned og da ble det ikke tid til å bruke den vanlige skriften. Da jeg så skulle skrive en beskjed i helgen, ble det til at jeg rablet noe bortover arket! Det kommer seg forhåpentligvis :)

   Slett
 13. Godt med sitat som dette : ) Søt bok : )

  SvarSlett
 14. Ikke dumt å få samlet oppskriftene sine:) Veldig fin bok også, likte sommerfuglene som var på:) Takk for smakebiten! Kos deg med videre praksis!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, dette er en grei måte å samle dem på. Og med en fin bok som dette blir den også brukt. Takk, jeg skal kose meg disse siste dagene :)

   Slett
 15. Jeg er glad du likte den og det å skrive ned oppskrifter slik at du slipper disse heftene fra Rema 1000 som blir liggende og kan bli kastet er jo en smart løsning =)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh, ja jeg liker den veldig godt og den er super til akkurat dette formålet. Nå slipper jeg heftene slengende omkring, og den får akkurat plass i hyllen over kjøkkenbenken :)

   Slett
 16. Utrolig greit å få samlet oppskriftene på en plass:) Kjempe fin bok er jo et pluss! Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant :)
   Og når den er så fin som dette, blir jeg motivert til å bruke den.

   Slett
 17. Svar
  1. Helt enig, og nå har jeg funnet flere oppskrifter som skal inn i boken. Håper å få gjort det før de blir liggende å slenge!

   Slett