fredag 27. september 2013

Nytt til bokhyllen

Ah, Fredag! For tiden jobber jeg femti prosent, to dager en uke og tre dager neste, og denne uken er en todagersuke med fredagen fri. Skjønt, med innlevering på 2500 ord om kort tid skal jeg ikke kalle det fri, men det er uansett godt med en dag jeg ikke trenger å gå ut tidlig om morgningen. 

På lesefronten går det trått, denne uken har det kun blitt frokostlesing. Jeg har omsider skaffet meg instagram og tatt bilde av en bokfrokost. Syttenåringen gliste da hun måtte hjelpe meg i gang og spurte hvor mange likes jeg hadde fått på det første bildet. Likes? Hashtags? Ha! Nå vet jeg. 

Helt på tampen av måneden har jeg startet på The Handmaid's Tale som er lesesirkelbok for neste måned, og i løpet av høsten gleder jeg meg til å lese Hollases krønike av Jølsen og planen for helgen er å poste et innlegg om Löwenskölds ring. Ellers har jeg denne uken fått nye bøker til bokhyllen:

Fra Elida har jeg fått disse da hun trengte hjelp til å bli kvitt en del bøker:


Og en dag lå denne i postkassen (Takk Beathe!): 


God helg :)

22 kommentarer:

 1. Så mange fine bøker du har fått deg, Elida er skikkelig snill! Saabye Christensen har jeg ikke lest noe av ennå,men absolutt en forfatter som jeg er nysgjerrig på. En innlevering på 2500 ord er ikke fri, kos deg med arbeidsoppgaven og ha en riktig fin helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var virkelig snilt av henne, jeg var som et barn på julaften da jeg hentet pakken :)
   Jeg har lest "Halvbroren" og den likte jeg såpass godt at jeg ville lese mer av Saabye Christensen. Takk, Beathe, og innimellom må jeg ha en liten pause :)

   Slett
  2. Det kan jeg tenke meg, fikk selv tre bøker av henne her om dagen:-) Så har jeg vært oppe på posten å hentet seks nye bøker fra bokklubben, blant annet to av Virginia Woolf som jeg ser frem til å ta fatt på en gang i 2014 tenker jeg.

   Slett
  3. Å, så spennende at du har kjøpt deg bøker av Woolf! Hvilke?

   Slett
 2. Det var en flott bunke du har fått deg! Jeg er veldig glad i Saabye Christensen. Særlig "Beatles" er en bok jeg stadig kommer tilbake til. Jeg er veldig spent på hva du synes om Atwood. Jeg har visst hoppet helt av Lines lesesirkel, men satser på å komme sterkere tilbake i 2014 :) Ønsker det en fin-fin fredag og helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant! Foreløbig har jeg kun lest en bok av Saabye Christensen, men den var bra så jeg hadde lyst å lese mer av forfatteren. Jeg har ikke kommet langt i Atwood-boken og er dermed ikke helt inne i historien ennå - men det ser lovende ut. Takk, god helg til deg også :)

   Slett
 3. Godt med fredagsfri. Ha en flott helg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er herlig! God helg til deg også :)

   Slett
 4. Sikke nogle spændende bøger du har fået og Lars Saabye Christensen bl.a.! Hans roman Halvbroderen ligger på mit natbord. Ønsker dig en rigtig god weekend!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant! Gleder meg til å høre hva du synes om Halvbroen - god helg til deg :)

   Slett
 5. Grattis med nye bøker! På Norli i første etasje i bygget jeg bor i har de posesalg med bare hundre kroner (!) posen. Jeg får se om det fortsatt er det tilbudet på mandag...

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Oj, om jeg hadde kommet over et slikt hundrekronerstilbud ville jeg nok brukt mine siste kroner der! Som student og deltidsarbeidende merker vi godt inntektsforskjellen og før månedens lønn hadde vi ytterst lite å rutte med. Ungene fikk hakeslepp da jeg sa at vi kun hadde et par hundre kroner igjen og ikke kunne kjøpe all verdens saker. Dette ble en liten digresjon, hehe, men jeg håper uansett at tilbudet er der for deg på mandag :D

   Slett
  2. Tilbudet var der fortsatt og det var bare to bøker (av flere) som jeg hadde sett meg ut på forhånd som var borte på mandagen. Ble så jeg plukket meg to poser, 200 kroner, 17 bøker. Kupp! Legger ut bilde av bøkene på mandag men kan hende du allerede har sett de på Instagram :-)

   Slett
  3. Ja, jeg så den flotte bunken med bøker! Jeg var hos min mor i går og fikk med meg enda en bok-stabel...hehe, trenger jo ikke posetilbud jeg :)

   Slett
 6. Grattis med nye bøker.:) Saabye har jeg lest noe av; Beatles og en om en balettdanser (husker ikke navnet, fin bok i alle fall) Ha en fin helg Birthe.:) Håper du får slappet av litt...

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Jeg ser frem til å lese denne forfatteren, fra før har jeg lest Halvbroren som absolutt var en god bok. God helg til deg også der borte i søramerika :)

   Slett
 7. Kjente bøker alle sammen, lest for en del år tilbake. Husker disse som likandes bøker.
  Bly er oppfølgeren til Beatles, og det finnes en tredje bok også, Bisettelsen, den kom for noen år siden.
  God bokhelg -

  SvarSlett
  Svar
  1. Så fint å høre! Jeg likte Halvbroren da jeg leste den for mange år siden, og hadde dermed lyst til å lese mer av forfatteren. Beatles har jeg hørt om, skal passe på å lese den først :)

   Slett
 8. Ser ut som om du har fått tak i deg en real bunke med bøker:)
  Ha en riktig god helg:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant! Rett og slett fantastisk :)

   Slett
 9. Kjekt med påfyll av bøker.
  Snilt gjort av Elida.
  Sent svar, men kom til slutt.
  Mormorklem nå på nett igjen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var snilt og en fin måte å gi andre nye leseopplevelser på.
   Bedre sent enn aldri som det heter - god helg til deg :)

   Slett