tirsdag 8. oktober 2013

Bøker som venter

Tirsdager pleier jeg å være med på Boken på vent, men i det siste har det blitt så mange bøker på den listen at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne. På søndag fikk jeg en ny stabel av min mor:


Og til helgen skal jeg på loppemarked 
- i håp om å finne flere bøker...


Flammende høstfarger gjør det verdt med spaserturer innimellom lesing :)

PS: Jeg følte det som litt fusk å skulle poste dette innlegget på Boken på vent, 
men siden Beathe sa det var helt greit så gjør jeg det.


Boken på vent

26 kommentarer:

 1. Utrolig flott bilde fra Storrinden, det er evigheter siden jeg har vært der oppe nå og sikkert snart på tide med en tur. Flott stabel med bøker du hadde der, og ja, bøkene på vent blir det flere og flere av. Du kan bare hive deg på om du vil, det er absolutt ingen fusk det altså.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er en fin tur opp der! Det blir sikkert noen flere turer dit når sykkelsesongen er over, og kjenner jeg meg rett; flere bilder.
   Da har jeg linket innlegget - siden du ikke synes det var fusk :)

   Slett
 2. Don Quijote har eg lest, og alle Läckberg-bøkene. Kos deg med bokstablene!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er sannelig litt av en murstein, men jeg har lenge hatt lyst til å lese den. Ja, og Läckberg, som jeg bare har lest én bok av foreløbig :)

   Slett
 3. Kjenner til det luksusproblemet ja. Ser ut som du har fått deg en real bunke der:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, ja :)
   Absolutt! Det vil ta tid å komme gjennom den stabelen, særlig siden jeg har så mange andre bøker som går foran i lesekøen :)

   Slett
 4. Det er virkelig vakkert ute med de flotte høstfargene! Her på Østlandet formelig stråler det i oransje og gule nyanser :) Det er herlig å gå inn i denne årstiden med en tykk bunke bøker!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, høsten er spesiell med de vakre fargene! Og som du sier, en stabel bøker og høstmørke er helt perfekt :)

   Slett
 5. Litt av en bunke med bøker, gled deg til mange "lesetimer" :)
  Ha en fin tirsdagskveld :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er mer enn nok å ta av her, ja - gleder meg til å starte, men har flere andre som kommer foran på leselisten. Takk, håper du har en fin kveld også :)

   Slett
 6. Åå, eg anbefalar veldig veldig Gunnar Staalesen og 1900 Morgenrød! Og dei påfølgjande 1950 High Noon og 1999 Aftensang. Desse er fine, spennande og lærerike. Terningkast 6!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har lest noen få av hans tidligste bøker, de likte jeg godt, men har likevel ikke plukket opp noen av nyere dato så jeg ser frem til denne serien. Min mor var veldig entusiastisk!

   Slett
 7. Alltid kjekt med nye bøker - og krevjande å få plass etterkvart... Leselista vert lenger og lenger, men døgnet ar framleis berre 24 timar. Lukke til med "ventelista" di :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er det, jeg er som et barn på julaften hver gang en ny bok finner veien til hyllen min! Samtidig blir jo leselisten lengre og lengre :)

   Slett
 8. Kjenner utfordringen... Jeg begynner snart med ny ukespost med det klingene navnet "Bokhyllene på vent"... Kos deg med stabel! Ingenting er jo som å få enda flere goodies i hus :o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bokhyllene på vent! Det begynner å bli en svært passende beskrivelse på de lange leselistene! Men joda, det er uansett fint med nye bøker i hyllen :)

   Slett
 9. Hehe, kjent det der... litt av en bunke.:) Flotte høstfrager- kos deg.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg blir like entusiastisk hver gang! Selv om det ikke er utsikter til å lese noen av dem på lang tid :) Takk for fin kommentar til bildet!

   Slett
 10. Flott stabel med bøker, mye interessant der:) Kos deg masse med de!:) Nydelig bilde, liker tåken i bakgrunnen. Kunne nok ha vært noen huldrer boende der:) De sterke høstfargene er nydelige! Tar seg godt ut på bildet. Ha en nydelig dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er så moro når jeg kommer og kan plukke med meg etter hjertets begjær! Takk for kommentar til bildet, da jeg gikk var det grått og tåkete og jeg tenkte ikke på å ta bilde før jeg så dette :)

   Slett
 11. Ja, der var det en del mursteiner ser jeg, hehe! Jeg har godt over femti uleste bøker i hyllen og til å være meg er det ca. 50 for mange! Pyttsann.. I dag ga jeg bort en Mo Hayder bok som jeg har lest ferdig til biblioteket siden de ikke har den.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, hjelpemeg, som om jeg har tid til mursteiner! Altfor mange uleste bokhyllebøker, men det kommer forhåpentligvis en tid da de kan leses. For eksempel kan jeg førtidspensjonere meg :)

   Så fint at flere får anledning til å les Hayder, det var fint gjort!

   Slett
  2. Førtidspensjonere går an ja. Så har man jo søndagene da.. hehe.

   Slett
  3. Åhå, ingen søndager her nei, det er full pensumlesing - men etter det kanskje :)

   Slett