tirsdag 22. oktober 2013

Boken på vent [odinsbarn]

En bok som jeg nylig oppdaget er Odinsbarn av Siri Pettersen. Mange har skrevet svært positive anmeldelser av boken, den har fått en sekser på bokelskere, det er fantasy og ifølge Gyldendal en original fantasy. Nå har jeg lyst til å lese den!

Tenk deg å mangle noe alle andre har. 
Noe som beviser at du hører til i denne verden.
Noe så viktig at uten det, er du ingenting.
En pest. En myte. Et menneske.


Boken på vent

18 kommentarer:

 1. Holder på med denne nå,men har ikke kommet så langt ennå for jeg har ikke helt ånden over meg med lesingen samt at jeg har satt som mål å få lese ferdig alle bøkene jeg begynte på forrige måned, foreløpig går ikke den planen særlig godt.Uansett så kos deg med boken når det blir dens tur til å bli lest. Ha en fin kveld,Birthe:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Som jeg nevnte i Boken-på-vent-innlegget ditt så er det artig at du leser denne boken nå, selv om det går trått fremover. Håper motivasjonen til å ferdiglese de du holder på med tar seg opp :) Jeg ser uansett frem til anmeldelsen din av boken.

   Slett
 2. Ja, denne har også jeg lest mye bra om, vurderer den en dag, men bør først få leste Kristine Toftes sine bøker tenker jeg.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åhjelpemeg, der sa du noe! Og jeg som har samlet meg bøkene til Tofte for å starte på dem asap - takk for påminnelsen :)

   Slett
  2. Mitt tips er faktisk å lese Odinsbarn først! Den er mer uforutsigbar og original enn "Song for Eira-bu-bøkene". Jeg synes Toftes bøker er durablig gode med en fabelaktig bra nynorsk, og jeg hadde ikke trudd jeg skulle anbefale en annne norsk fantasy forann de bøkene. Utrolig nok kan jeg med hånda på hjertet gjøre det; LESELYKKE!!!
   Dere er så heldige som har disse på vent! Bare vær obs på at dere skal inn i en helt ny verden, og Siri Pettersen gir dere ingen introduksjon eller lett innledning, så dere bør være forberedt på at de første femti sidene eller så, gir motstand. Deretter er det bare dritbra!!! Så det så ;o)

   Slett
  3. "Song for Erabu" har jeg i bokhyllen, men muligens jeg følger rådet ditt og starter med "Odinsbarn" - spesielt pga det du sier her om boken. Nå skal det blir fantasy fremover, må bare skaffe meg boken først :)

   Slett
 3. Å, denne fikk jeg låne fra biblioteket i dag! Jeg har ventet og ventet, og vært misunnelig på alle de som allerede har lest den :o) Nå er det endelig min tur, jeg gleder meg veldig.

  SvarSlett
  Svar
  1. Heldige du! Selv har jeg fullt opp denne og neste måned, men har veldig gjerne lyst til å lese boken :)

   Slett
 4. Denne er det bare å glede seg til! Kos deg:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå tror jeg at den må anskaffes snarest! Gleder meg :)

   Slett
 5. Oooooooh, denne har også jeg på vent. Har bladd litt i den opptil flere ganger, men hver gang får jeg snev av hodepine av alle de snodige navnene og uttrykkene. - Og jo flere bokbloggere som uttrykker sin begeistring, jo mer trassig blir jeg på at jeg _ikke_ kommer til å like boken.

  ... Men jeg tar på den nesten daglig. Den tiltaler meg, jeg tiltrekkes av den, na-na-na-na-naaaaaaa.

  SvarSlett
  Svar
  1. Skjønner hva du mener, jeg har også fått litt aversjoner mot enkelte bøker som er blitt mye omtalt og som jeg har sett overalt, omtrent umulig å komme unna! Men likevel...det er noe med denne boken...som du sier: den tiltaler :)

   Slett
 6. Jeg har kommet halvveis, men der stoppet det litt opp. Så jeg må bare ta fart og begynne igjen :-) Jeg har heller ikke lest Song fra Eirabu nr 2. Så den må jeg også få lest!

  SvarSlett
  Svar
  1. Håper det ikke stoppet opp fordi historien var kjedelig eller noe sånt, men noen ganger er det jo andre ting som tar fokus bort fra lesingen :)

   Slett
 7. Denne har jeg notert meg tidligere og har veldig lyst å lese

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg ser frem til å starte på den :)

   Slett
 8. Gleder meg til å lese denne! Gleder meg veldig! Kanskje litt skummelt å glede meg så mye:) Høres ut som en fantastisk fortelling da, er super nysgjerrig på den.

  Kos deg masse med boken!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg og! Og jeg kjenner også på at det kan være skummelt å glede meg så mye, blir jeg skuffet? Jeg tror ikke det, men vi får se. Når skal du lese den?

   Slett