tirsdag 28. januar 2014

Boken på vent [the raft]

Få ting gir så godt humør som bøker i postkassen, og i dag lå det en og ventet på meg for jeg var så heldig å vinne The Raft i Elins give away hun hadde i anledning to-årsjubileet på bloggen denne måneden. Virker som en spennende historie, eller hva? Jeg fikk lyst til å starte på den med én gang, men akkurat nå har jeg andre bøker som skal fullføres før jeg begynner på andre så da får den stå på vent en stund.

Robie is an experienced traveler. She’s taken the flight from Honolulu to the Midway Atoll, a group of Pacific islands where her parents live, many times. When she has to get to Midway in a hurry after a visit with her aunt in Hawaii, she gets on the next cargo flight at the last minute. She knows the pilot, but on this flight, there’s a new co-pilot named Max. All systems are go until a storm hits during the flight. The only passenger, Robie doesn’t panic until the engine suddenly cuts out and Max shouts at her to put on a life jacket. They are over miles of Pacific Ocean. She sees Max struggle with a raft.

And then . . . she’s in the water. Fighting for her life. Max pulls her onto the raft, and that’s when the real terror begins. They have no water. Their only food is a bag of Skittles. There are sharks. There is an island. But there’s no sign of help on the way.
Survival has never been so dizzying, so frightening.


S.A. Bodeen

The Raft is a thrilling novel of survival from award-winning author S.A. Bodeen.


Fint vær i Bergen for tiden.
Det er kaldt og med dramatisk himmel sett fra altanen i dag.

Boken på vent

27 kommentarer:

 1. Nydelig himmel bildet! Dette var et bra bok tips, Høres jo kjempespennende ut. Vil egentlig vite mer om den, så her må jeg notere den ned:) Likte bokomslaget også. Høres da ikke noe særlig gøy ut å være strandet på en redningsbåt uten mat og og med masse haier rundt seg. Liker katastrofefilmer, så en katastrofe bok høres jo like underholdende ut:) Kos deg med den!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Isabella!
   Jeg synes det er spennende at du ble fristet til å lese boken. Selv aner jeg ikke når jeg får tid til den, men satser på i løpet av året og helst før sommeren, for den virker så dramatisk :)

   Slett
 2. Du er så flink til å fange de rette øyeblikkene til å knipse gode himmel-bilder:-) Boken virker veldig interessant så den gleder jeg meg til å høre mer om. Likte coveret på boken også! Ha en fin kveld:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for fin kommentar, Beathe! Jeg synes det er utrolig gøy å ta slike bilder og så er det alltid noe nytt å se selv om utsikten er fra samme sted.
   Ja, jeg synes også denne boken virker spennende så jeg ser frem til å ta fatt på den :)

   Slett
 3. Heisann bokorm!
  Det er ikke bare Beathe som lar seg friste av flotte covere, en her også!
  Ofte er det samsvar mellom innhold og innpakking, heldigvis.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra at du også fristes! Jeg håper det er samsvar mellom innhold og innpakning når det gjelder denne boken :)

   Slett
 4. Gøy å vinne bøker. Jeg venter snart en i posten selv.

  SvarSlett
 5. Ja, ikke sant-- bøker i postkassen, bøker med hjem fra en bokhandel, korte lykkeøyeblikk, helt til man tenker på alle de man ikke har rukket å lese, sukk….

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig i at bøkene som er med hjem fra en bokhandel også gir lykke, og når jeg har vært på biblioteket - men så hoper det seg jo opp :D

   Slett
 6. Høres spennende ut.
  tenker det blir en glede å lese.
  På nattbordet har jeg Elie Wiesel "Glemselens veier". Den har jeg ikke lest på mange år.
  God natt :)
  Mormor

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg håper den gir spenning ja, boken virker ihvertfall dramatisk nok. "Glemselens veier" har jeg ikke hørt om - jeg googlet tittelen og fant en beskrivelse som tyder på en bra historie. Takk for tips :)

   Slett
 7. Det var et nydelig bilde!
  Det er kjempegøy å vinne bøker. Jeg var så heldig å vinne 2500,- på Bokkilden til jul - med det resultat at jeg nå har toppen av en bokhylle full av bøker. Så de forandres fort til bøker på vent og bøker jeg skulle ha lest :-D
  Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Astrid Terese!
   Wow - så mye penger på Bokkilden til jul, helt perfekt! Hehe, ja det er det som skjer; at bokhyllen fylles og det samme gjør bøkene-på-vent-listen :)

   Slett
 8. Vakkert bilde! Jeg har tidligere lest og anmeldt en bok av S.A. Bodeen, som jeg den gangen likte godt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Mari!
   Interessant at du har lest noe av forfatteren, jeg hadde ikke hørt om henne før så jeg er spent på denne boken. Skal se innom på anmeldelsen din :)

   Slett
 9. Tillykke med bogen du har vundet - det lyder spændende! Og sikke et smukt billede fra Bergen. Her er alt bare gråt i gråt :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Madame! Ja, den virker svært spennende! Det er mye grått her også, så da er det så fint å kunne ta bilde når himmelen viser seg blå. Bak skyene vel og merke :)

   Slett
 10. Er det egentlig ikke et klassisk tema? Har du set den "mærkelige" film med Tom Hanks, der er ansat i "United Parcel" verdensfirma og som også havner på en øde ø? Han er den eneste medvirkende i en stor del af filmen. Han bliver heldigvis reddet, og her kommer det specielle ved denne udgave af "standard-Robinson": Han er forandret bagefter, men føler mere ansvar og afleverer en pakke, som han har haft med og som han af en eller anden grund mener betyder meget for modtagerne.

  Jeg kender ikke "The Raft" men det lyder som en spændende bog :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det har du rett i, Donald! Den filmen har jeg ikke sett, men det å bli strandet slik og skulle kjempe for å overleve må være et forferdelig mareritt. Det er sikkert årsaken til at det finnes så mange filmer og bøker om akkurat dette; hvordan overleve på en strandet øy. Spennende! Så jeg håper boken er bra :)

   Slett
 11. Svar
  1. Jeg synes også denne boken høres ut som en spennende historie - spørs når jeg får startet på den da! Helst i dag, men det er altså utelukket :D

   Slett
  2. Ha ha, helt i dag ja :-D Nei, vi må prioritere!

   Slett
  3. Nettopp! Og da kan ikke denne boken komme i veien - og akkurat nå har, som vanlig, en annen bok fortrengt de andre som var planlagt...

   Slett
  4. Det er disse tingene, planene og møtene som fortrenger det en har egentlig planlagt som er selve livet!

   Slett
  5. Du - det var godt sagt, det skal jeg huske på :)

   Slett