torsdag 20. september 2012

Lesing

Det har blitt lite tid til å lese Elskede i det siste, og enda mindre til Jane Eyre som er bøkene jeg leser for tiden. Jeg har som mål å få lest en side hver dag i det minste, og det har jeg holdt. Når det gjelder Elskede vel å merke. I morges leste jeg faktisk flere sider, siden jeg hadde god tid.

Utover det føles det som hodet er et eneste surr og jeg undres på om jeg kommer jeg til å huske alt pensumet!

12 kommentarer:

 1. Ja, litt er bedre enn ingenting ;) Klem fra Anette :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er det, og i dag leste jeg i bilen til og fra trening :)

   Slett
 2. Prøver selv å skvise inn litt lesetid innemellom pensum:) Tror jeg ville blitt litt små lei meg hvis jeg måtte vente over 3 mnd uten å lese noe som helst skjønnlitteratur.hehe:) Men 1 eller 2 sider hver dager jo bedre en ingenting:)

  SV;hehe, fint at det er flere en meg som er i samme båt:) Kanskje jeg skal se over Lesesirkelens bøker igjen og se om det er flere bøker jeg skal melde meg på:)

  SvarSlett
  Svar
  1. MÅ ha litt skjønnlitteratur innimellom pensum!

   Ja, lesesirkelen er glimrende for å få lest bøker - det blir litt som å tvinge seg selv til å komme gjennom boken til fastsatt dato :)

   Slett
 3. God ide å ha som mål å lese minst ei side hver dag, målet med å lese er uansett ikke å bli fortest mulig ferdig, men å kose seg med historiene som fortelles!
  Liker forresten at bloggen din har ei salig blanding av mye forskjellig ;o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, lesingen skal være en hyggelig opplevelse uten å måtte rushe gjennom bøkene :)
   Jeg hadde en annen blogg før hvor det var enda større blanding - nå er det mest bøker og innimellom bilder, og litt annet :)

   Slett
 4. Jeg sliter selv med å komme meg fremover i romanen Reisen til nattens ende og har prøvd å lest et kapittel om dagen. Det har jeg ikke holdt hver dag nei.. Jeg kjenner meg igjen i innlegget ditt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det kan være en utfordring å klare å komme gjennom en bok, heldigvis har jeg lest flere sider innimellom. I bilen til og fra trening for eksempel, eller om morgningen istedet for å lese avisen.

   Slett
  2. Så flink du er! Ordentlig disiplinert! Skulle ønske jeg var så flink til å få mest mulig ut av dagen(og lesingen) slik som du! Inspirerende! Du ser jo når jeg kommenterer; jeg er en nattugle, hehe.

   Slett
  3. Oj, tre om natten! Lenge siden jeg var våken på den tiden :)
   Men jeg liker å være oppe sent, synes det er helt grusomt vanskelig å få de tilmålte timene med søvn (fikk meg til å tenke på sitatet av Louis-Ferdinand Celine du la ut i morges...). Jeg bestemmer meg stadig for å ha åtte timers søvn, det går jo selvfølgelig ikke. Så i alle fall syv. Det går heller ikke. Når jeg slår på vekkerklokken får jeg stort sett opp en beskjed om at det er seks timer og noe til den ringer :)

   Slett
  4. Det er typisk, kjenner meg veldig igjen ja! Og den følelsen jeg får i magen når jeg ser på alarmen på mobilen fortelle meg at den ringer om tre eller fire timer: stressende og vond følelse. Eneste måten jeg får meg opp på slike dager er at jeg sier til meg selv at når jeg kommer hjem kan jeg legge meg til å sove igjen. Jeg gjør aldri det da, da er det jo for sent, jeg er ikke trøtt lengre. Men det fungerer hver gang, jeg kommer meg opp av sengen ved å tenke slik :p Man kjenner stor forskjell om man har sovet seks eller åtte timer altså!

   Slett
  5. Ja, det går som oftest greit når en først har kommet seg ut av sengen. Det er det som er den verste biten. Jeg har tenkt slik noen ganger at jeg skal sove litt når jeg er hjemme fra jobb, men det er sjeldent det faktisk skjer :)
   Tenk å sove bort verdifull tid! Men ja; det er stor forskjell på seks og åtte timers søvn...

   Slett