onsdag 12. september 2012

Katten som ville studere


Sånn kan det se ut på mitt ny-innflyttede kontor/bibliotek/trimrom/roterom. Nei! Gudforby at det skal bli et roterom! Og heller ikke trimrom. Trimming får utføres andre steder, for her skal jeg kunne lukke meg inne med mine bøker, lese og notere. Tiltenkt skolebøker. Skjønt, det er foreløbig ikke så komfortabelt på en gammel (og hard) kjøkkenstol. Etter en stund får jeg vondt i baken. Jeg har satt inn et skrivebord. Og overfylt det med bøker, pc, permer, pensumlister, blyanter og notatblokker. Akkurat nå står en tom tekopp ytterst på høyre side. Og så katten da. Hin dagen hoppet hun opp og la seg godt til rette, her lå hun lenge. Til jeg begynte å lure på hva hun egentlig ville, men det var bare for kosen sin del. Ikke at jeg kan tenke meg at en hard bordflate er så behagelig å ligge på, men kattens veier er uransakelige. Uansett er planen å hente ned fra øverste etasje bokhyllene, helst skulle jeg ha kjøpt noen nye, men de gamle får duge inntil videre. Behovet for et sted å sette permer og bøker, og annet, blir mer og mer prekært. Kanskje katten vil flytte inn, det blir i alle fall koselig.

10 kommentarer:

 1. Hvor er det en fin læsestue :-) ingen trim, selvfølgelig! Katten ser ud til at have forstået det!

  SvarSlett
  Svar
  1. Litt rotete ennå, men det kommer seg så snart jeg fåt hyller og reoler, og ingen trim så klart - det vil nok katten passe på :)

   Slett
 2. Det med katten kjenner jeg godt igjen :) Har en pus hjemme hos mamma og pappa som helst skal ligge oppå tastaturet når man jobber på dataen. Det høres i alle ut som om du er godt igang med studietilværelsen. Ingenting er som nye notatblokker og pensumbøker! Lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Noen ganger spaserer den yngste katten over tastaturet når hun vil ha kos og oppmerksomhet, men ellers får det heldigvis være i fred. Kan bli noen rare setninger med katttepoter på bokstavene :)
   Ja, nye notatblokker og bøker får frem motivasjonen, for ikke å snakke om penner og blyanter - å handle slikt er skikkelig shopping!

   Slett
 3. Jeg hadde en gang en katt, en kjempesvær en som helst skulle ligge oppå det jeg holdt på med. Om det var data, bøker eller strikketøy :-) Men det er utrolig mye kos i det å bare ha katten i nærheten. Jeg savner ham svært!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, ja min er også slik når det gjelder aviser og helst vil hun at jeg skal skrape litt under sidene slik at hun kan klore hull i den ved angrep :)
   Skjønner godt at du savner ham!

   Slett
 4. Så morsomt, de liker å være i veien, skjønn pus. Det er godt å ha et rom for seg selv, og lykke til videre med studiene. Ha en fin helg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tror det har med å skulle demonstrere hvem som bestemmer :)
   Takk, Eli, førskolelærerutdanningen er spennende og interessant - skjønt mye å lese! God helg til deg :)

   Slett
 5. Herlig bilde! Så deilig med sitt eget lese-rom! Jeg tror katten vil legge der fordi den synes det er godt med varmen fra viften i laptopen. Hihi. Og for selskapet så klart!! Katter liker å ligge oppå tastaturet på laptoper også fordi det er så deilig og lunt der, hehehe.

  SvarSlett
  Svar
  1. Vet du, det kan godt hende at det er varmen! Viften sender den ut akkurat der hun ligger...hehe, men selvfølgelig er det mest for selskapet :)
   Uansett, hun ligger ofte på de varme flisene på vaskerommet, spesielt etter at hun har vært ute.

   Slett