tirsdag 25. juni 2013

Boken på vent [grail of the summer stars]

For en stund siden ble jeg med på en give away hos en engelsk bokside. Jeg tenkte de ikke kom til  å sende til Norge, men det stod ingenting om at det gjaldt kun innenfor landegrensene og boken kunne jeg godt tenke meg å lese så jeg la inn en kommentar. Og sannelig! Jeg fikk mail om at jeg hadde vunnet (det var 82 som hadde meldt seg på) og i forrige uke kom boken! Ser den ikke spennende ut?

Grail of the Summer Stars av Freda Warrington er siste bok i serien Aetherial Tales og selv om den kan leses for seg selv hjelper det å ha lest de to første så dem bestilte jeg fra Tanum i går, Elfland har jeg forresten hatt på leselisten en stund.

Om Grail of the Summer Stars:

The climactic concluding novel in the spellbinding magical contemporary fantasy Aetherial Tales trilogy.
A painting, depicting haunting scenes of a ruined palace and a scarlet-haired goddess in front of a fiery city, arrives unheralded in an art gallery with a cryptic note saying, “The world needs to see this.” The painting begins to change the lives of the woman who is the gallery's curator and that of an ancient man of the fey Aetherial folk who has mysteriously risen from the depths of the ocean. Neither human nor fairy knows how they are connected, but when the painting is stolen, both are compelled to discover the meaning behind the painting and the key it holds to their future.
In Grail of the Summer Stars, a haunting, powerful tale of two worlds and those caught between, Freda Warrington weaves an exciting story of suspense, adventure and danger that fulfills the promise of the Aetherial Tales as only she can.Boken på vent

18 kommentarer:

 1. Gratulerer med vunnet bok!:) Har ikke hørt om denne serien før,men den virker interessant. Jeg skulle vært mye flinkere til å lese engelske bøker, men jeg kommer liksom ikke i gang så det er vel på tide å ta seg selv i nakken! Stilig cover på den boken!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Ja, det virker som en interessant serie som jeg ser frem til å lese - kanskje i sommer allerede, men da må sommerlisten min omorganiseres. Jeg merket at det å lese engelsk gikk veldig tregt i startet, men etter en bok eller to blir det en vane :)

   Slett
 2. Å for et nydelig omslag.! Heldige du..

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant! Jeg falt pladask for det, og når historien virker spennende var jeg solgt :)

   Slett
 3. Den ser veeeldig spennende ut. Da var du heldig :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det synes jeg også, og kanskje dette blir sparket bak for å lese fantasy-sjangeren igjen :)

   Slett
 4. Det hørtes veldig spennende ut. Det var bøker jeg ikke hadde hørt om, men kanskje de finnes til Kindle? (Må sjekkes :-)) Ønsker deg en fin tirsdag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig spennende! Sjekk gjerne på Kindle, godt mulig de finnes der :)

   Slett
 5. Virker som en spennende bok. Så morsomt at du vant når så mange deltok. Enig at det er et fint omslag. Regner med at vi vil få en rapport når du får lest den. Fikk Major Pettigrew's Last Stand i posten i går. Den hadde et annet omslag enn den norske. Men jeg syntes den engelske var så fin fordi bokstavene var "opphøyd". Ikke mye som skal til for at det virker litt mer forseggjort.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var virkelig gøy å vinne denne boken - og omtale kommer når jeg får lest den. Det blir nok ikke før til høsten. Major Pettigrew's Last Stand har jeg ikke hørt om. Enig at omslaget har mye å si, og når bokstavene er opphøyd gjør det en vakker forskjell :)

   Slett
 6. Så gøy å vinne bok da :) Jeg har lest veldig få bøker på engelsk, har tenkt at jeg burde gjøre noe med det

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var veldig gøy! Engelske bøker går greit når en blir vant til det :)

   Slett
 7. Det var jo bare et helt nydelig bokomslag!:) Gratulerer! Heldig som vinner en slik fin premie:) Blir spennende å høre om serien er god. Skal ihvertfall følge med, for skal jeg lese på engelsk må boken ihvertfall være god:) Ha en flott kveld!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant! Takk, det var gøy å vinne denne boken og jeg ser frem til å starte på serien. Først skal jeg gjøre meg ferdig med sommerleselisten :)

   Slett
 8. Gratulerer med gevinst! Boka ser ut til å være interessant. Jeg leser alt for lite engelske bøker. Har så mye å lese på norsk!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Ja, jeg synes denne boken virker spennende og gleder meg til å starte på den :)

   Slett
 9. Åh, nå er det lenge siden jeg har vært her inne; jeg har savnet tekstene dine. Den ser kjempe spennende ut! 'Elfland': jeg elsker alver!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er det - så fint at du tittet innom :)
   Helt enig i at denne serien virker spennende, nå har jeg mottatt de to bøkene jeg manglet og ser frem til å starte på den. Jeg tar ikke serien med til Gran Canaria, i frykt for at jeg vil trenge ordbok og ikke vil bruke for mye mobilnett.

   Slett