torsdag 14. november 2013

Som dagene går

Bildet av meg er tatt i august. Hva jeg tenker på er umulig å huske, men jeg synes å erindre at jeg var så jublende glad for bokhyllene og dessuten lå det en alvorlighet bak; nemlig at jeg kunne samle bøker uten å få lest særlig mange av dem. Sykkelbildet er fra slutten av september. Denne måneden har det blitt lite sykling, det er nok på tide med vask og smøring før sykkelen settes bort for sesongen.


Som nevnt hoper det seg opp med uleste bøker. Det er helt greit, det er en tid for alt, men noe lesing av skjønnlitteratur blir det jo! På biblioteket lånte jeg Honningkrukken og en bok av Alice Munro. Planen var å lese For mye lykke i desember, men det var umulig å oppdrive en Munro-bok. Alle skulle visst lese nobelprisvinneren og den kjekke bibliotekaren foreslo at jeg satte meg opp på en bok som ikke hadde så lang ventetid og så jeg gjorde, men i dag fikk jeg melding fra biblioteket om at For mye lykke lå klar til meg så jeg henter den i morgen og avgjør hvilken som blir desemberboken. 


Jeg har også skaffet meg mitt eget eksemplar av Ragnhild Jølsen - Romaner og fortellinger. Den var ikke å oppdrive noen steder, men etter råd fra Hedda fant jeg den på antikvariat.net og nå står den pent i bokhyllen min :)

Denne uka gikk fort, i overmorgen er det alt onsdag, sa mannen.

4 kommentarer:

 1. Det er et dejligt billede af dig! Spændende at du skal læse Alice Munro, som jo vandt Nobels litteraturpris! Hende har jeg til gode, men glæder mig til at stifte bekendtskab med hendes forfatterskab.

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh, takk for det, Madame! Jeg håper du leser Munro snart for å dele hva du synes :)

   Slett
 2. Meget reflekterende bilde av deg:)

  Jeg også har mange uleste bøker, men alt til sin tid tenker jeg. Har en del uleste som har blitt stående og bøker jeg får fra forlag som jeg håper å få lest så godt jeg kan så prøver å prioritere bøkene jeg har fra før og bøkene jeg får i posten. Jeg liker ikke at ting blir på vent. Helt sikkert en tvangstanke jeg har;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, ja det ble tatt en dag jeg satt der og ikke helt visst hva eller hvordan jeg skulle ta fatt på høstsemesteret samtidig som jeg hadde så mange bøker jeg ønsket å lese. Tvangstanke absolutt! Jeg VIL gå gjennom bøkene i bokhyllen, men det er bare ikke nok tid...

   Slett