tirsdag 17. desember 2013

Julens bøker

Årets siste "Boken på vent", og Beathe spør om det blir noe lesing i julen. Det blir det: jeg skal lese ferdig Utsikten fra Castle Rock av Alice Munro, starte på Odinsbarn av Siri Pettersen og forhåpentligvis Mrs Dalloway av Virginia Woolf og Det røde huset av Mark Haddon. Jølsens Brukshistorier og etterlatte arbeider står også høyt, men de må nok vente til neste år siden sannsynligheten for at jeg kommer gjennom den planlagte bunken er liten. Men pytt; lesing blir det uansett!


Boken på vent

24 kommentarer:

 1. Odinsbarn har jeg helt glemt! Den må jeg jo gjøre ferdig! Det røde huset har jeg i bokhyllen og Utsikten fra Castle Rock er en av de bøkene jeg har lyst til å lese. Jeg tror alltid at jeg skal få lest så mye når jeg har ferie, men det blir som regel ikke som jeg har tenkt :-) I julen er det jo også viktigere med menneskene en har rundt seg en bøkene en tenker på så jeg skal ikke se så mørkt på det :-) Ønsker deg en riktig fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har også det slik når jeg har ferie, men det blir aldri like mye lesing som planlagt. Julen er som du sier også en tid for å bruke tid sammen med de rundt, så får det bli lesing innimellom. Ha en fin uke videre, Astrid Terese :)

   Slett
 2. Odinsbarn har jeg nettopp lest. Kjempebra bok! :)

  SvarSlett
 3. Så vittig å se, jeg har ikke lest noen av bøkene dine, og har ikke planer om dem heller. Får se når jeg har lest noen omtaler, kanskje motivasjonen endrer seg. Ha en fin lesejul!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er interessant å se hvilken bøker andre skal lese, særlig når det er ulike bøker. "Marengshjerte" som du har på listen din kunne jeg tenke meg å lese. Ønsker deg også en fin lesejul :)

   Slett
  2. Har du lyst til å lese "Marengshjerte" i julen så kan du låne den av meg, bare å gi en lyd...

   Slett
  3. Vet du, det tilbudet tar jeg imot! Det betyr at juleleselisten allerede blir omgjort, men det gjør ingenting for det har jeg tatt høyde for :)

   Slett
  4. Glemte å titte tilbake hit,legger den i postkassen din enten i morgen eller mandag:-)

   Slett
  5. Takk for det, Beathe! Gleder meg til å lese i den :)

   Slett
 4. Av disse har jeg kun lest Odinsbarn. Den likte jeg godt :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Høres lovende ut! Jeg ser frem til å starte med den boken :)

   Slett
 5. Odinsbarn skulle jeg absolutt hatt på listen min også, men siden ikke leselysten er på topp for tiden så orker jeg ikke tanken på tykke bøker, men jeg gleder meg til å fortsette på den. To av bøkene på listen din ligger her og venter på å bli lest( Det røde huset og Mrs. Dalloway) Munro sin bok må jeg få tak i. Ønsker deg en fin uke videre,Birthe :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er nok lurt å vente med "Odinsbarn" så lenge leselysten ikke er på topp, tykkelsen kan ta pusten fra en hver! Jeg gleder meg til å fokusere på skjønnlitteratur nå, det blir også spennende å se hvilke bøker vi faktisk kommer til å lese. Ha en fin uke videre du også :)

   Slett
 6. Odinsbarn vil jeg nok lese nå det lir på. Kos deg med bøkene :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er ganske tykk, så det spørs om jeg får lest noe annet. Jeg skal kose meg med lesingen i alle fall :)

   Slett
 7. Dine julebogliste ser spændende ud! Mrs Dalloway af Virginia Woolf kunne jeg også tænke mig at låne på biblioteket til julehelligdagene. En god førjulstid til dig, Birthe!

  SvarSlett
  Svar
  1. Håper du leser den for det hadde vært spennende å høre hva du synes om den! Ønsker deg også en fin førjulstid :)

   Slett
 8. Mrs. Dalloway kan anbefales :)
  Lesing blir det nok og kanskje "nissen" gir noen bøker, i år også?
  Klem :) og vakker dag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Den skal prioriteres! Ja, jeg håper alltid på bøker fra nissen, men stort sett må jeg sørge for lesestoff selv. Ha en fin dag du også :)

   Slett
 9. Koselig bilde og gled deg til Odinsbarn:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Jeg startet på Odinsbarn i går og synes den var spennende fra første side :)

   Slett
 10. Det er en fin bunke bøker du har der.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, bunken er fin, men det ble kun to av dem ble lest :D

   Slett