tirsdag 31. januar 2017

Strandlesing

To uker i varmen anbefales virkelig midt på vinteren! Og Gran Canaria er stedet som gjorde det hardt å komme tilbake til hverdagen på lørdag. Jeg hadde godt med bøker med meg, men det ble mindre lesing enn jeg hadde sett for meg. Det var nemlig mye annet å gjøre enn å late seg på stranden. Men jeg leste i første bok om Olav Audunssøn, ble ferdig med fjerde boken om Det mørke tårn, og leste mest i The Name of the Wind. Nå skal jeg oppdatere meg i bokverdenen og lese videre i bøkene.  

10 kommentarer:

 1. Koselig bildeinnlegg. Jeg var der en uke samtidig med deg, så det ut som på instagram.
  Men en uke er alt for kort..

  Jeg leste fire bøker på reisen og oppholdet, men så var jeg alene og hadde god anledning til det. Fikk likevel tid til et par sosiale treff, vandring og shopping, men lå ikke mer enn par timer på stranda. Boka var med på kafeer, restauranter og i solstolen på terassen.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk så mye, Anita! Ja, jeg så at vi var samtidig, og synes to uker var helt fortreffelig :)) En uke er bedre enn ingenting, men går fryktelig raskt. Bøker er et must på ferier, og du fikk sannelig lest en god del :))

   Slett
 2. Ah, Olav A er jo bøker jeg også burde lese. Lesemål og greier. Avventer ferdiglest bok og over-deg-av-begeistring-omtale før jeg orker ta den frem fra bokhylla... :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Disse bøkene må du få med deg! Forhåpentligvis vil min begeistrede omtale få fart på lesingen :))

   Slett
 3. Heldige deg som har vært i syden, det frister veldig :) Håper vi treffes på Tvangslesing den 9`ende, så kan vi få høre mer om strandliv og lesing :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var fantastisk med to uker i varmen! Jeg ser frem til Tvangslesing i neste uke :))

   Slett
 4. Åh! Lekre bilder, lekre farger, sommerfarger! Ser vidunderlig ut!

  Gleder meg til å treffe deg neste torsdag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk så mye, Rose-Marie! Det var en vidunderlig ferie :))
   Gleder meg også til torsdag!

   Slett
 5. Velkommen tilbake selv om du har vært tilbake en god stund allerede:) Ser ut som du har kost deg virkelig på tur:) Selv er jeg ikke så veldig glad i varme strøk og blir fort lei av slike steder. Så er glad for å bo i Norge hvor været er ofte skiftende:) Jeg kunne ikke ha tenkt meg å bo et sted der det var sol hele året. Det er i hvert fall sikkert:)

  Gleder meg til å lese bok fem av Det mørke tårn med deg:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Ina! Ja, jeg storkoste meg og har nå planer om å gjøre det samme neste vinter. Det var heldigvis ikke noen hetebølge da vi var der og derfor kunne vi gå turer og annet enn å ligge på stranden hele dagen :) Jeg blir temmelig slapp når det er for varmt, men jeg er veldig glad i sol og varme :)

   Gleder meg også til neste bok av Det mørke tårn :))

   Slett