fredag 25. januar 2013

On My Phone

Takket være Mariannes begeistring for e-bøkene har jeg lastet ned mobilversjonen av Kindle og det første jeg gjorde var å installere Les Misérables av Victor Hugo. Så da Marianne fortalte om Michael R. Hicks og serien Season Of The Harvest, samt at den nå var til gratis nedlastning måtte jeg sporenstreks få tak i den. Hun har nemlig vært med å redigere de to første bøkene, og når hun sier de er fantastiske ser jeg frem til å lese denne serien. Spørs jo når det blir, leselisten for året er fylt opp, men hvem vet - kanskje dukker det opp ledig tid og mobilen har jeg stort sett med meg :)

God helg!


18 kommentarer:

 1. Grattis med mobil-app! Lese hvorsomhelst og nårsomhelst er en glede :-D Håper Season of the Harvest faller i smak! Jeg er jo någet partisk til forfatteren da... ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Ja, jeg er jo spent på den serien ettersom jeg ikke hadde hørt om den på forhånd :)

   Slett
 2. Herlig med Kindle, altså!! Har den på iPaden, men jeg tror jammen jeg skal få den på mobilen også. Da kan man jo sniklese litt innimellom ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var det jeg også tenkte; å sniklese innimellom :)

   Slett
 3. Helt sant! Jeg "snikleser" hver gang jeg har en liten ledig stund der jeg er alene og bare venter på noe. Gjør det i stedet for å surfe ...

  SvarSlett
  Svar
  1. Lesing er supert tidsfordriv, og da er det greit å alltid ha en bok for hånden :)

   Slett
 4. Det er klart fordelen ved en mobil reader - man har den med og den fylder ikke for meget.

  Jeg har endnu ikke en mobil med e-book-leser, jeg må klare mig med PC som iøvrigt også har en fremragende skærm (Samsung) :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, et godt alternativ til noe å gjøre mens en venter for eksempel :)
   Nå gjenstår det bare å teste ut mobil-lesingen!

   Slett
 5. Jeg glemte at fortælle, at Project Gutenberg har gratis E-books, norsk:

  http://www.gutenberg.org/browse/languages/no

  - og også på andre sprog, først og fremmest engelsk; fx. Les Misérables:

  http://www.gutenberg.org/files/135/135-h/135-h.htm

  SvarSlett
  Svar
  1. Siden er notert, takk for link! Sult av Hamsun har jeg lyst til å lese.
   Den med Les Misérables var fin med en del bilder - jeg er redd det blir et prosjekt å lese den boken, men kanskje jeg starter på den når Jane Eyre er ferdig.

   Slett
 6. PS! "Harvest-serien" er mer thriller/action enn sci-fi/fantasy. "In Her Name"-serien er derimot ren sci-fi (med innslag av fantasy ;o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ah, og jeg som så frem til sci-fi/fantasy - det er nemlig en stund siden jeg leste den sjangeren. Litt dumt egentlig, for det er en sjanger jeg setter høyt. Får se etter den andre du nevner, men thriller/action kan jeg også like :)

   Slett
 7. Kjekt, må se på muligheten, men det er så mange som har kommet i hus og ikke blitt lest ennå.
  Har jo nettopp begynt å lese igjen :)
  Klem på en lørdag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå som du har startet lesingen igjen er det sikkert mange bøker du har i bokhyllen som trenger din oppmerksomhet :) men å ha en bok på mobilen er et alternativ, den er i alle fall med uansett :)

   Slett
 8. Nå hermer jeg etter deg og laster ned Kindle på mobilen jeg også! Jeg må finne ut om det er et 'lesebrett' på mobilen for norske bøker også.

  SvarSlett
  Svar
  1. Å ja, så gøy! Jeg har jo til gode å faktisk lese de to bøkene jeg har lastet ned, men det var artig å utforske denne muligheten. Norske har jeg ikke sett etter ennå, si i fra om du finner noen :)

   Slett
  2. Det skal jeg prøve å huske på :-) :-) Har ikke les de jeg lastet ned jeg heller, lastet de ned mest for morro. Tror papirboka holder for meg enda..

   Slett
  3. Hehe, det var jo moro! Og nå er de no der, men ellers sverger jeg til papirutgaven, ja :D

   Slett