tirsdag 23. oktober 2012

Helt satt ut!

Jeg må jo bare fortelle det, for jeg blir jo satt litt ut, for det første har jeg fått en award og det er fra Mormors klagemur jeg har fått tildelt denne oppmerksomheten. I love your blog...what can I say! Det er jo bare så gøy!

Denne utmerkelsen skal sendes videre til fem bloggere i henhold til disse reglene:

     
 1. Takke og linke til bloggeren man har fått awarden fra.
 2. Gi utmerkelsen videre til fem blogger og gjøre dem oppmerksom på det.
 3. Kopiere post it lappen og sette den på bloggen.
 4. Det skal sendes til en ny blogg eller en blogg som ikke har så mange følgere ennå. 


En award har jeg jo lyst til å gi til så mange, bevares! Hvordan kan man velge, det blir som i intervjuene på spørsmål om hvilke blogger en liker best og kun skal oppgi noen få...men ok, jeg gir awarden videre til følgende fem (uten egentlig å ta hensyn til ny blogg eller ikke):

Beathe
Heidi
Astrid Terese
Mary Anne
Madame

Som mormor sier skaper det skikkelig hodebry med en slik utvelgelse, jeg skulle gjerne sendt avgårde utmerkelsen til mange flere!

Men nok om det - jeg fikk nemlig i dag en mail om at jeg hadde vunnet et eksemplar av Eselører hos Bokelskerinnen! Er det rart jeg er satt ut? Disse to tingene, og med førstepremie hos Beathe friskt i minne...nei, nå tror jeg at jeg må tippe lotto til helgen :)

18 kommentarer:

 1. Å så gøy!! Tusen takk! :-D Du store verden, du har vinnerlykke, du må skyndte deg å spille lotto nå ja og smi mens jernet er varmt! :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg blir jo bare nødt, tror det er noe på lørdag. I alle fall var det slik før, men nå har jeg inntrykk av at man kan tippe ett eller annet hele uken :)

   Slett
  2. Ja, jeg tror det er 'åpent' hver dag ja, en konkurranse kjører alltid. Jeg tipper ikke selv, og har heller aldri gjort det, så jeg aner ikke. Jeg er redd det er svært avhengighetsskapende så jeg får vente til jeg har mer penger å tape før jeg prøver å spille! Hehe. Det var logisk før jeg skrev det!

   Slett
  3. Jeg tippen en stund for maaange år siden, men ettersom sannsynligheten for å vinne er forsvinnende liten fant jeg ut at jeg like gjerne kunne spare de kronene, og avhengig har jeg ikke lyst til å bli :)

   Slett
 2. For all del Tipp lotto!!! :)
  Mer lesbart :-)
  Gøy :)
  Mormorklem fra Klagemuren

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, ja jeg må hive meg på denne vinner-bølgen :)
   Klemmer tilbake!

   Slett
 3. Hej kære Melusine, tusind tak - det er virkelig sødt af dig. Jeg synes dog, det er helt umuligt at vælge nogen ud at sende den videre til, men er meget beæret over, at du har givet awarden til mig :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig! Det er alltid kjekt å titte innom hos deg, fine bilder og interessante og spennende saker å lese :)

   Slett
 4. Tusen takk for det:-) Dette var kjempemoro! Skulle svart deg i går men jeg var trøtt som en dupp og måtte legge meg. Med den vinnerlykken du har for tiden så bør du levere inn lottokupongen, pronto!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så fint at du ble glad for utmerkelsen! Noen har for eksempel awardfri blogg og det sjekket jeg ikke på forhånd :)
   Ja, jeg tror jeg må skynde meg å levere en kupong eller to snarest!

   Slett
 5. Den fortjener du, grattis. Jeg er jo alltid innom for å lese boktips eller å se på flotte bilder. MBT skoene kjøpte jeg i gamle Rema 1000 helt nede i Eidsvåg på søndag - 70% og de er såå gode. Men må øves på å gå på litt hver dag i en uke ca. Ha en flott onsdag.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Det er alltid hyggelig når du titter innom :)
   70 % er bra salg på slike sko! Jeg tenkte meg en tur innom outleten som åpnet i åsane, håper å finne noe bra til en god pris :)

   Slett
 6. Tusen takk! Det var virkelig en fin nyhet å få sånn på morgenkvisten :-) Klem!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så fint at du ble glad for oppmerksomheten!
   Klemmer tilbake :)

   Slett
 7. nei gi deg ... gu'kor kjekt då :) tusen hjertelig altså :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig! Fint at du ble glad - ha en vidunderlig helg :)

   Slett