onsdag 3. oktober 2012

Diktsamling frem fra støvet

NyegaardHeidi har skrevet mye om dikt i det siste, og for min del er det lenge siden jeg har lest en diktsamling. Det har kun blitt enkelte dikt hist og pist, men i helgen flyttet jeg en bokhylle samt alle bøkene fra loftet og ned på rommet hvor pc-en min står. Foreløbig står den enslige hyllen der, overfylt av bøker, og håper på en venn eller to.

Vel, i alle fall så fant jeg frem noen av diktbøkene mine som stod gjemt bak stabler av andre bøker, en av dem er Jernet er ikke hardt av Sonja Nyegaard. Denne startet jeg på i går da jeg følte behov for noe helt annet enn den vanskelige engelske boken og pensum.

10 kommentarer:

 1. Hurra for flere diktlesere! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg har alltid likt å lese dikt, det har bare ikke vært prioritert de siste årene :)

   Slett
 2. Har begynt i det små utforske diktsjangeren :) Er ikke den jeg leser mest av .hehe:)
  SV;Ikke sant:) Denne skal plukkes opp når jeg blir ferdig med de bøkene jeg vingler mellom nå=)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er som sagt lenge siden jeg leste diktsamlinger, men det fine med dem er at ofte kan en lese diktene hver for seg i ett om dagen prinsippet :)
   Hehe, jeg vingler også ganske ofte mellom bøker. Har et lite lager med uleste i bokhyllen, men ender ofte med å kjøpe nye eller låne på biblioteket!

   Slett
 3. Så koselig å oppdage at du har linket til bloggen min og at du har begynt å lese dikt! Gleder meg til å lese omtale om du skriver om den når du er ferdig ;-)

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg liker å lese dikt, det har bare blitt ignorert de siste årene så jeg bestemte meg for å gjøre noe med det. Men å skrive om diktene, hm, det blir verre...

   Slett
  2. Hehe, ja det trenger du ikke da, om du ikke har lyst ;-)

   Slett
  3. Det er sant, men kanskje jeg gjør et forsøk :)

   Slett
 4. :) Ønsker Melusine en god og leserik helg. :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! God helg til deg også :)

   Slett