tirsdag 9. oktober 2012

Boken på vent [margarets frihet]


Da jeg kom hjem i ettermiddag ble jeg møtt av rop som ljomet gjennom hele huset: "Mamma, du har fått pakke!" og ganske riktig, der stod en stor pose i gangen som jeg var snar med å åpne. Fem nye bøker, en fin lykt, te, sjokolade og et nydelig bokmerke. Tusen takk, Beathe!

Image1Det var veldig godt med sjokolade etter middagen...mmm, jeg elsker sjokolade!Jeg er ikke helt sikker på hvilken jeg skal lese først av disse, alle sammen har jeg hørt positivt om og flere har jeg på skal-lese-listen.

Siden det er boken på vent, satser jeg først på Margarets frihet. Det er en bok jeg har hatt på listen en stund nå.

Innlegget passet også bra i og med at det er Beathe som har denne ukentlige spalten :)

 

22 kommentarer:

 1. Så kjekt at tingene kom helskinnet opp og ikke minst at du syntes det var fint!:-)Nå har jeg lest 3 av de bøkene og de likte jeg, noen selvfølgelig mer enn andre. Er spent på om du liker Margarets frihet like godt som meg. Ha en fin kveld og kos deg med bøker, te og sjokolade!:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Beathe, fem nye bøker og sjokolade samt te og det utrolig flotte bokmerket! Hva mer kan en ønske :)
   Jeg har en god magefølelse for Margarets frihet, det virker som en historie etter mitt hjerte så den skal nok prioriteres. Det ble lesing i sofaen med sjokoladen innen rekkevidde :)

   Slett
 2. Heldiggrisen :-)
  Tror jeg kastet meg over Mark Haddon.
  Kos deg med bøkene :-)
  Ha en flott kveld :-)
  Mormor

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, Haddon er visst en forfatter det er verdt å lese har jeg forstått, så jeg ser frem til den boken også. Føler meg sååå heldig nå :)

   Slett
 3. Gratulerer! For en herlig gevinst :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Ja, det var en fantastisk følelse å vinne...også førstepremien da *smile fra øre til øre* :)

   Slett
 4. Gratulerer med en super premie!
  Ikke dumt å begynne på Margarets frihet, hørte den fikk så mye skryt hos Beathe:) Fikk lyst å lese den selv:) Kos deg med sjokolade, te, bokmerke og bøker:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk!
   Jeg har også hørt mye positivt om den boken, så her er det bare å lese tenker jeg :)

   Slett
 5. Elsker pakker i posten selv:) Rosa elefanter har jeg i bokhylla og jeg snekleste litt når jeg fikk boken for et par uker siden,virker som en bra bok:)

  SV;Så fint at du slenger den på skal-lese-listen:) Er et spennende plott:) Tror jeg må lese den ferdig utgaven ettersom den jeg har er ikke språkvasket eller noe illustrasjoner. Eller det virker som det skal være noe iløpet av boka:)

  //Er jo bra det når jeg ser tilbake:) er jo så vant at jeg før sommerferien kunne bare lese i vei ettersom jeg hadde ikke jobb eller skole,men det er vel en slags overgang:) Er elskede av toni morrison bra? hørt mye fint om den :)

  //Bare hyggelig! Håper du får lest litt krim denne mnd:) Har selv lånt boken "Hypnotisøren" av Lars Kepler på biblioteket(aka jobb min.hehe). Boken er jo filmatisert nå :)
  Leste det på hjemsiden til silke forlag før jeg skrev omtalen:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, pakker i posten er supert :)

   Vel, da skal jeg passe på at jeg leser den ferdige utgaven for å få med mest mulig

   Elskede av Toni Morrison er en fantastisk bra bok, anbefaler den på det varmeste!

   Krim har det dessverre blitt lite av, jeg holder på med Forsyte-sagaen og har mer enn nok med det. Ja, og pensum. Det er som du sier; litt vanskelig overgang fra å kunne lese romaner når en ville og til å ha knapt med tid til det. Hypnotisøren kunne jeg tenke meg å lese, men det blir vel til at jeg ser filmen først.

   Slett
 6. Det var litt av en pakke å få i posten! Gratulerer:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant :)
   Og jeg som vanligvis ikke har særlig vinnerlykke, nå vant jeg denne bokpakken og for en stund siden en fra Anettes bokboble og i helgen vant jeg et gavekort på fem hundre kroner!

   Slett
 7. Så utrolig herlig pakke! Håper du vil kose deg med bøkene :) Selv tar jeg sikte på å lese Haddons "Det røde huset" før året er omme. Jeg har veldig sansen for den forfatteren!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var utrolig moro å motta en slik pakke! Jeg kommer nok til å kose meg med bøkene, og Haddons har jeg etterhvert fått med meg skal være bra lesing, så den tenker jeg kommer etter Margarets frihet :)

   Slett
 8. Yes, I also love reading and chocolate in all its forms. Greetings.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ah, chocolate!
   Thanks for stopping by :)

   Slett
 9. Mye fint! Gleder meg til å lese omtaler.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg er overveldet fremdeles! Omtaler kommer nok etterhvert som jeg får lest bøkene :)

   Slett
 10. Oi, for en herlig gave! Heldige du! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant :)
   Det var en herlig følelse å motta pakken!

   Slett