lørdag 13. oktober 2012

Bokryggpoesi


The Other Boleyn Girl
Å sette pris på kvinner
Besettelse
Den hemmelige historien

Ikke godt å si hvor bokryggpoesien startet, men Karen har i alle fall sammen med sin andre halvdel startet en egen Facebook side så her er det bare å slenge seg med!

14 kommentarer:

 1. fjong bokryggpoesi :)
  den første boken, om boleyn søstrene - den filmen har eg sett. knallgod og kan anbefales om du ikkje har sett den allerede :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, jeg dristet meg også til å poste på facebook-siden :)
   Den filmen har jeg sett, og gjorde at jeg fikk lyst til å lese boken - synes som deg at den var knallgod!

   Slett
 2. Enig i at filmen er bra ja. Jeg har ikke lest romanen men skulle til å kjøpe den på en bruktbok-salg men kjøpte Veronika vil dø i stedet. Etter å ha lest den angret jeg så klart etterpå. The other Bolelyn Girl er nok bedre enn den ja..Den var på norsk den jeg så da.

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt enig jeg også! "Veronika vil dø" har jeg sett på film, likte den sånn noenlunde, men kan tenke meg at boken er bedre. Coelho har jeg et litt ambivalent forhold til, synes hans kvinnesyn er av en art jeg ikke helt klarer å like...

   Slett
 3. Herlig dikt! :)

  Og bokryggpoesien tror jeg startet hos Metaingrid på Leselyst (http://metaingrid.blogspot.no/) her i Norge i alle fall:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det!
   Ah, så det var der det startet...men et bra konsept da, spennende :)

   Slett
 4. Stilig bokryggpoesi:)

  SV;Den ferdig utgaven tror jeg er i salg i butikkene nå av 21/12 av dustin thomason:)
  Skal sjekke ut toni morrison sin bok!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Nina!

   Da skal jeg sjekke ut boken når tiden er inne til å lese den, akkurat nå er leselisten altfor lang (hehe, du vet hva jeg mener)

   :)

   Slett
 5. Herlig poesi, og bildet var jo bare nydelig :)

  SvarSlett
 6. Stilig! Jeg har både lest The other Boleyn girl og sett filmen. Falt for begge deler! Den hemmelige historien ligger også klar i hylla mi og venter på å bli lest :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg så filmen for lenge siden og det var etter det at jeg fikk lyst til å lese boken, godt å høre at den også er bra!

   Slett