tirsdag 6. august 2013

¡Hola!

Det er alltid godt å komme hjem etter å ha vært borte en stund; få ting slår det å sove i egen seng eller å ha ens saker og ting omkring og da vi låste opp ytterdøren sent i går kveld smilte jeg selv om jeg uten problemer kunne vært i sol og varme enda lengre, men borte bra og hjemme best! Hadde jeg hatt en leilighet, et eget sted der på 27. breddegrad ville saken stilt seg annerledes, men når badehåndklærne er stive av salt, solkrem og sand er det på tide å vaske dem eller kaste dem. Vi fikk stappet dem oppi bagasjen sammen med minnene om en fantastisk fin ferie og nå ligger de på vaskerommet klar for vask. Ikke minnene, de skal inn i fotoalbumet jeg planlegger å lage hos FotoKnudsen. Vel innendørs løp ungene for å se etter om pusene var inne, neida, joda, bare en, nei her en til da mangler bare en. Har du sett her inne, mamma? Nei, så langt har jeg ikke kommet. Men kom å se! Jeg kom for å se. Overveldet og målløs ringte jeg min far og takket:


Overraskelsen med to hele vegger bokhylle pluss hjørnehylle tok virkelig brodden av det å måtte gå rett på jobb i morges (heldigvis hadde jeg seinvakt). 

Jeg forsøkte meg på et panoramabilde med mobilen uten særlig kvalitetsmessig godt resultat bortsett fra at rommet kan sees sånn noenlunde:


I kveld fikk jeg ryddet frem pc-en og kommet meg på nett etter to uker og gudskalvite at ungdommene hadde vanskeligheter med å være uten!

16 kommentarer:

 1. Så snill og flink en far du har! Ble veldig flott, og nå kan du jo bare HAMSTRE bøker ;) Og, velkommen hjem!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, dette var en fantastisk fin overraskelse og nå har jeg plass til mine stadige innkjøp av bøker! Takk, det er alltid godt å komme hjem :)

   Slett
 2. Velkommen hjem til flott bokhylle!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Jeg ble utrolig glad for denne overraskelsen :)

   Slett
 3. velkommen hjem kjære nabo:) For noen fine bokhyller du har fått, snill pappa du har! Nå er det bare å fylle de med bøker,herlig! Jeg har byttet ut klær med bøker i skapene mine på rommet så jeg MÅ på ikea å kjøpe bokhyller,sånn er det bare! ha en fin kveld:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Beathe! Ja, bokhyllene er fine og ikke minst solide og laget slik at jeg kan ha bøker fra gulv til tak. Nå får jeg plass til kartongen fra deg samt at jeg slipper å plassere bøkene dobbelt i den ene hyllen jeg hadde :)

   Slett
 4. Fantastisk hyller! (spør om faren din tar på seg slike jobber for andre også? ;)
  Velkommen hjem. Har savna deg i bloggeland.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant! Hehe, han tar stadig på seg slike oppdrag og har alltid ett eller annet prosjekt på gang, men det er helst i nærområdet. Takk, Anita, den kommentaren gjorde meg glad :)

   Slett
 5. Så fint at du er tilbake fra en flott ferie:) Og for en herlig overraskelse! Håper du legger ut et bilde av det hele med bøker på plass også.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Hedda! Ja, bokhyllene var fantastisk fint å komme hjem til og bilde kommer så snart jeg får ordnet alle bøkene :)

   Slett
 6. Åh så herlig! Gratulerer så mye! Vi vil gjerne se flere bilder når bøkene er på plass inni! :-D Hyllene er superfine.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Dette var helt fantastisk å komme hjem til, og nå har jeg satt inn bøkene mine så det kommer et oppdatert bilde etterhvert :)

   Slett
  2. Hehe, jeg venter påfyll nemlig; min mor har samlet sammen noen poser fra sine egne bokhyller som hun ville gi meg og jeg skal sette dem inn før jeg tar bilde. Hun kommer på søndag :)

   Slett
  3. Å heldige du :-D Flere poser med bøker- gaver som er verdt og gir mye! Snill mamma.

   Slett
  4. Ja, bøkene gjorde seg i bokhyllen - og det var flere jeg ikke har lest så nå blir det påfyll til skal-lese-listen!

   Slett