onsdag 20. juni 2012

Gjemmested

Isabella som har bloggen My Secret BookNook har et innlegg om sin drøm om et hemmelig rom med hyller fulle av bøker, varme på peisen og hvor det er anledning til å synke ned i en komfortabel stol etter en lang dag på jobben.

Jeg måtte bare nevne det etter å ha sett på bildet hun har med og lest hva hun skriver! Tenk å ha et slikt rom! Sitte der å lese med en varm kopp te på et lite bord ved siden av, og om vinteren et ullteppe over...ah, hvilken herlig drøm! Dette traff meg inderlig og på en måte hardt, for det er et etterlengtet gjemmested.

Hos meg er alle rom opptatt og der er få steder jeg kan proklamere for mitt. Ja, jeg har et soverom, nei det er ikke plass til bibliotek eller sågar et skrivebord eller en komfortabel stol for boklesing. Drømmen kan derimot ingen ta fra meg!
10 kommentarer:

 1. Et eget bibliotek høres herlig ut. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er noe jeg ønsker meg sterkt og som ikke kan realiseres før ungene flytter ut :)

   Slett
 2. Ja, dette bildet er helt fantastisk og gir meg virkelig en god følelse! Klem fra Anette :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt enig! En veldig god følelse, får lyst til å gå inn der og bare bli værende :)

   Slett
 3. Svar
  1. Jeg falt øyeblikkelig for det idet jeg så det :)

   Slett
 4. Ja, en sånn drøm har jeg hatt lenge. Jeg trur hvis jeg noensinne får sjansen til å realisere denne drømmen så vil jeg ikke nøle med å gripe den sjansen og da kan jeg invitere deg på besøk hvis du en dag befinner deg i Tromsø :)
  Bildet kan man i mellomtiden bruke til å drømme seg bort i.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg kommer gjerne for å sitte i biblioteket ditt og lese, og i mellomtiden får vi begge drømme til et slikt rom kan realiseres :)

   Slett
  2. Ja, og drømmer er gratis :)

   Slett
  3. Og det andre fine med drømmer er at de er uten begrensninger :)

   Slett