torsdag 21. juni 2012

Boktema [bokfrokost]

Fast morgenrutine: tusle på badet etter joggebuksen og en topp, opp på kjøkkenet for å lage en dobbel espresso for så å sitte i ro og mak med avisen før ungene står opp og krangler om hvem som skal ha badet.

Skal jeg sykle er det bare å ta sykkeltøyet på etter å ha pakket sekken, men i dag kjørte jeg bil og hadde mer tid til overs enn vanlig så jeg hentet en flaske vann og Buddenbrooks og fikk lest en del sider før jeg dro på jobb.


Anettes Bokboble
9 kommentarer:

 1. Herlig start på dagen:-) Det hører nok til sjeldenhetene at det er tid til boklesing til frokost i hverdagen, blir helst i helgene og de helgene barna er hos far. Ha en fin kveld:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, som oftest blir det avisen og full fart avgårde! Når en er alene, strekker tiden mer til for eksempel lesing. Nå som skolene tar sommerferie ser jeg frem til to måneder med alene-morgener :)

   Slett
 2. Så nydelig og stemningsfullt bilde :) Klem fra Anette :)

  SvarSlett
 3. Sånne morgen der man har masse av tid og ingen stress er slike morgen jeg elsker. Godt å se at du fikk tid til en slik morgen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er fantastisk å ha god tid om morgenen og noen ganger står jeg tidlig opp bare for å sitte litt lengre ved bordet :)

   Slett
  2. Det høres deilig ut :)

   Slett
 4. Fint bilde:) Høres ut som en flott morgen:) Ha en fin mandag!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Isabella! Det er herlig med slike morgener :)

   Slett