lørdag 7. juli 2012

Fremtidige favoritter [jane eyre]

Se på denne lille, søte boken! Perfekt til håndvesken, og med gullfarge ytterst på arkene, her sammenlignet med en Kate Morton bok, som er temmelig stor. Da jeg nevnte at Jane Eyre var en bok jeg hadde på vent, hadde jeg allerede bestilt den fra bokklubben og i går dumpet den ned i postkassen. Min første tanke var at den var overraskende liten og fikk meg til å undres over om dette kunne være hele den berømte historien. Men bevares, det blir helt sikkert mer enn nok lesing; 649 sider med liten skrift skal nok engasjere meg en stund! Jeg har forresten ferie nå, en fantastisk tanke at jeg ikke trenger å stille vekkerklokken på fire uker :)Titt innom hos Bokelskerinnen for andre favoritter :)

18 kommentarer:

 1. Hvis du liker Jane Eyre kan jeg anbefale å lese Wide Sargasso Sea av Jean Rhys etterpå. Boka er en slags prolog for en av karakterene i Jane Eyre. Mer kan jeg ikke si uten store spoilere for Jane Eyre. :)

  Kos deg! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for tips om den boken, høres interessant ut å lese en prolog etter at jeg er ferdig med Jane Eyre :)

   Slett
 2. God lesning. Er ikke helt på styr over Jane Eyre, men har lest.
  Ha en deilig ferie :-)
  Mormor på muren :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Blir spennende å se hva jeg synes om denne boken :)

   Slett
 3. Rigtig god ferie, Melusine - det er så dejligt at være i gang med en bog, man er opslugt af. Jeg er ved at læse fire romaner om 1700-tallets Danmark, som jeg er meget optaget af.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Madame!
   Høres interessant og spennende ut med romaner fra 1700-tallet :)

   Slett
 4. Stilig bok med gullkanter:) Har en sånn bare med stolthet og fordom av Jane Austen. Kjøpte min på mamut salg for et par år siden:)

  SV;Er heller ikke den som leser mye krim bøker,men jeg har begynt å få sansen for de mye mer nå. Er mange gode krimbøker der ute:) Ha en fin lørdag du også:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg syntes den var veldig fin, en liten skatt rett og slett!
   Jeg har også oppdaget at krim er en sjanger jeg har lyst til å lese mer av, det gjelder kanskje å finne frem til de rette :)

   Slett
 5. For en vakker liten og innholdsrik bok! Tror ikke jeg har lest den selv. Må i tilfelle være hundre år siden eller så. :) Lykke til med lesinga og med ferieringa!
  Takk for helgehilsen i bloggen. Har vært helt fraværende i bloggverden i det siste, så jeg får vel ta meg sammen. Ikke ferie helt enda, men nå kan dagene telles på en hånd i det minste.
  Ha en flott lørdagskveld! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, denne boken likte jeg!
   Innimellom er det godt med pause, og du har jo vært gjennom en del i det siste så det er forståelig :)

   Slett
 6. Så søt liten bok!:) Leste Fornuft og følelse av Jane Austen i dette lille formatet:) Tok litt tid, men så søt bok å ta med seg rundt også var det litt stas å lese i en så fin bok med gullkanter. Var som å holde på en liten funnet skatt:) Har ikke lest Jane Eyre, men har den ført opp på bøker jeg må få lest i år:) Kos deg masse med den og ha en herlig ferie!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, denne boken kunne jeg kjøpt uavhengig av innholdet...hehe! Som du sier; nesten som en liten skatt, skal kose meg med denne.
   Nå har jeg en uke hjemmeferie før vi drar til varmere strøk, noe som skal bli vidunderlig :)

   Slett
 7. Når man er ung og glad kan man sagtens læse den lille skrift! Men det ville være en plage for mig hvis jeg i dag skulle læse sådan en bog. :-)

  Den ser meget pæn ud! Nydelig bog. Man kan sikkert få meget mere perspektiv på den tiden ved at læse Jane Eyre.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg får passe på å pusse brillene godt under lesingen, det kan ta på med slik liten skrift. Og på engelsk attpåtil. Men pen er den, ja, og jeg ser frem til å lese denne historien :)

   Slett
 8. Ønsker deg en flott ferie, og været er herlig varmt selv om det er overskyet. Dekorativ bok, har lest den for leenge siden, husker ikke mye.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Eli! Ja, det er herlig når det er så varmt, selv om det er overskyet som i går. Nå regner det, men varmt er det likevel :)

   Slett
 9. Så nydelig utgave av Jane Eyre :) Du kan glede deg til den.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, denne utgaven er som en liten skatt :)

   Slett