lørdag 18. mai 2013

Nytt til mitt kommende bibliotek

I fjor sommer hadde jeg ikke plass til alle bøkene, men etter at den eldste flyttet ut fikk jeg mitt eget rom. Det er så greit å ha et sted å trekke seg tilbake til, hvor jeg kan ha bøker, pc, skrivemateriell og papirer uten å måtte ta frem og legge tilbake for hvert bruk. Plass til bøkene har likevel vært et problem; med én bokhylle sier det seg selv at tilgjengelig plass blir brukt kreativt. Men nå har min far sagt at han skal lage bokhyller til meg og jeg gleder meg vilt! Det blir på to vegger foreløbig, og jeg skal nok dokumentere før og etter med bilder. Frem til det fortsetter jeg å samle slik at veggene skal kunne fylles med bøker når tiden er inne, som i går da jeg vant Beathes give away som hun hadde for å feire våren.

Boken er Innlandshete, den siste boken til Kristine S. Henningsen, og den er til og med signert. Med i pakken fikk jeg et artig bokmerke, minnet meg om det jeg fikk av Heidi til jul i fjor. Da fikk jeg føtter, nå en hånd! Den passet godt til omslaget og teksten på baksiden: "Hjelp!"

Boken lå i postkassen allerede i morges - tusen takk Beathe :)

Kristine S. Henningsen

Kristine S. Henningsen

16 kommentarer:

 1. Gratulerer med give away! Regner med du omtaler denne når den er lest. Helt ukjent for meg.

  Takk for besøk! Ja, slike omtaler inspirerer til videre blogging. Akkurat nå er det sperre, men jeg håper den er kortvarig. Har masse bilder jeg vil dele i blogglandia.

  Fin helg til deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Ja, en omtale kommer - det blir nok senere i år, leselisten er temmelig lang.

   Jeg håper også sperren blir kort, ser frem til bildene :)

   Slett
 2. Det var kjapt levert. Gratulerer med premien, og kos deg med den :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Denne boken gleder jeg meg til å lese :)

   Slett
 3. Tillykke - sikke en dejlig gave at få! Håber du fortæller mere om bogen. Rigtig god pinse :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Madame! Ja, jeg skal fortelle om den når jeg begynner å lese den :)

   Slett
 4. Det var en rar far! Det er godt at have et veludstyret rum til de ting, man laver hjemme. Jeg køber en reol fra en genbrugs-butik, og sorterer i hvad jeg har liggende. Her er der efterhånden for mange bøger alligevel, og jeg må kassere nogle af dem. De er heller ikke meget værd - ingen vil købe gamle bøger i dag, man venter ofte på at de kommer på Internettet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant! Jeg ser frem til å få sortert bøkene på en ordentlig måte. Synd at ingen vil ha de gamle bøkene!

   Slett
 5. Herlig at du har en far som lage bokhyller, oG det er godt når man får eget rom. Har selv ligget på stua noen år med tenåringer på soverommene..

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg er heldig der - han lager tingene ordentlig og akkurat slik jeg ønsker. Det var veldig fint å få et eget rom, ja :)

   Slett
 6. Så herlig det må være å ha et eget sted man kan trekke seg tilbake til, har ikke mulighet til det her og det er nok noen år til mine begynner å flytte ut.Håper du legger ut bilder når hyllene er ferdig. Kjekt å se at boken kom helskinnet frem!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er fantastisk! Hadde ikke gått å skulle lese på stuen for eksempel med tv-en på til stadighet. Bilder kommer :)

   Slett
 7. Det er en utfordring når ungene flytter ut. Sjøl går jeg inn i noe som jeg i mangel av andre ord kaller limbus. En mellomstasjon, og en tomhet. Men så begynner jeg etter hvert å kjenne på ting som savn. Og papparollen tar ikke lenger så stor plass, så jeg må finne nye ting å bruke meg selv til. Samtidig som en gleder seg på ungenes vegne, blir det i tillegg også en form for sorgreaksjon.

  Selv har jeg opplevd at de også har flyttet hjem igjen i perioder. Og når de flytter ut igjen, må jeg gjennom alt på nytt.:)

  Men så har du dette med at det frigjøres plass da. Så akkurat nå har jeg også et nytt rom til disposisjon, et akvarierom/kontor, med to skrivebord og bokhylle, og en grønn lampe som jeg har ønsket meg lenge. Og det er bare helt konge.:)

  http://www.christiania-belysning.no/Amerika+bordlampe.b7zFA-xfZ0B-hTN9OCT-tRJ6lVBt6705hRHYZZ.ips?template=webshop&productGroupID=29

  Ha en fin dag.:)

  Bjørn

  SvarSlett
 8. Ja, det var veldig merkelig i begynnelsen, men jeg tror det blir en større utfordring når de andre flytter og det er bare oss to gamle igjen. At jeg vil kjenne mer på den sorgreaksjonen da. Jeg har sagt til dem at de alltid kan komme hjem igjen :)

  Det med plassen er herlig! Og nå ønsker jeg meg en slik grønn fin lampe :)

  SvarSlett
 9. Så artig bokmerke! Det er alltid spennende å finne bøker i postkassen! Jeg ser frem til å se før og etter bilder :-) Og nydelig bilde av himmelen i forrige innlegg: slående vakkert.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant! Bilder kommer - og takk for kommentaren på bildet :)

   Slett